JULKLAPPSTIPS

Du har helt säkert en vän som är vinintresserad och som skulle uppskatta att i julklapp få en vinbok som handlar om Provence! Boken finns både på svenska och engelska och beskriver allt om vintillverkningen, områdena, druvorna och massor med producenter där vi provat härliga viner. Provence roséviner är ju världsledande men de vita och röda vinerna är fantastiska. Boken är ett perfekt sällskap på vinresan så tips ges inför vinturistandet

Liknande böcker finns inte ens på franska! Den engelska versionen har fått Gourmand Award utmärkelsen ”Best in the World” i kategorien ”French Wine” och har blivit månadens bok i den franska vintidningen ”La Revue du Vin de France”! Första gången som en icke franskspråkig bok fått den utmärkelsen.

Läs mer på hemsidan www.winesofprovence.org/sv/bocker/ om böckernas innehåll, se en video som bläddrar igenom några sidor, recensioner, bokutmärkelserna mm.

Böckerna finns att köpa på nätet och i flera affärer i Provence (www.winesofprovence.org/var-att-kopa-bockerna/) men den beställs enklast genom att kontakta mig på provencebok@gmboman.se , men beställ snarast. Priset, inklusive porto inom Sverige, är 310:- för den svenska versionen och 340:- för den engelska versionen, för leverans till övriga EU tillkommer 60:- .

OBS! Du tecknar dig väl för Nyhetsbrevet så att du får nyheter från Provence vinvärld samt även andra intressanta vinnyheter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *