Provence – Månadens vinbok i Frankrike!

Europas äldsta och Frankrikes ledande vintidning ”La Revue du Vin de France” utser i varje tidningsnummer en ”Månadens bok”. I det senaste numret utsågs Göran Bomans ”The Wines of Provence – Tricolour” till månadens bok. Det är extra anmärkningsvärt eftersom det är första gången som en icke franskspråkig bok får denna utnämning!Motivering till utnämningen: ”….Obs! De röda och vita vinerna, ofta bortglömda, nämns särskilt här … från Arles till Nice, har regionen inga hemligheter för honom. Hans kontakter med vinodlare och professionella är många och användbara.

Strukturen är oklanderlig: allt granskas, de femton provensalska druvsorterna, appellationerna, IGP områdena och 57 utvalda producenter, med flera hundra viner att välja mellan.”

Enklast och billigast är att beställa boken direkt av mig, kontakta mig på provencebook@gmboman.seLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *