BKWine artikel – Provence magnifika röda och vita viner, skyms av alla roséer

Det välkända vinskribentparet Britt & Per Karlsson, som dessutom driver ett av världens största vinreseföretag, har nyligen fått en artikel publicerad hos den US baserade affärstidning Forbes.com med 2 miljoner läsare per månad!

Världens mest vackert belägna vingård vid Cassis

Läs den intressanta Forbes artikeln om Provence ”magnifika röda och vita viner som skyms av alla roséviner”. TRYCK HÄR för att läsa artikeln.

En utökad version på svenska ”Efterlysning: Mer rött och vitt vin från Provence” finns nu på BKWine.com, TRYCK HÄR för att läsa.

P.S. de goda vinerna som recenseras kan du i Sverige köpa hos ProvenceSpecialisten.

Har du inte anmält dig till det intressanta nyhetsbrevet så sänd helt enkelt ett mail till: info@franskavinkompaniet.com

I samband med en nyhetsprovning av viner så skriver BKWine på samma tema så här om ProvenceSpecialisten (https://www.bkwine.com/sv/utvalt/nyhetsutslapp-nya-viner/nio-nya-viner-tva-natvinhandlare/):

Provence-Specialisten

Göran Boman skrev för några år sedan en bok om viner från Provence. Nu har han tagit sin entusiasm för vinerna från denna sydliga hörna av Frankrike ett steg längre. Han har startat en nätvinbutik kallad Provence-Specialisten (i samarbete med Franska Vinkompaniet). Han har förstås rosévin i sitt sortiment men det som gör denna nätvinhandel riktigt spännande är de vita och röda vinerna. Vitt och rött har kommit i skymundan bakom en flodvåg av bleka rosé så det är verkligen bra att Göran har stort fokus på dessa goda viner. Hans urval av producenter är en blandning av riktigt kända producenter och några okända, väl valda. Alla värda att upptäckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *