Ännu två utmärkta bokrecensioner!

Boken ”The Wines of Provence – Tricolour” har nu fått ytterligare två utmärkta recensioner. Har du ännu inte köpt boken, så läs mer här innan du slår till!


Först Kristina Svenssons, www.tomatsallad.nu, recension:

Den kompletta guiden över Provence-viner

Är man som jag förtjust i södra Frankrike så packar man med sig ett exemplar av Göran Bomans bok om Provence-viner. Den finns i en svensk eller engelsk utökad version.

Denna bok innehåller allt som är värt att veta om Provenceviner ner på minsta detaljnivå. …. Tonvikten i boken är att presentera ett antal producenter i varje del av Provence. Dessa avsnitt innehåller detaljerad information om vinerna de tillverkar, vilka druvkombinationer vinerna innehåller samt provningsanteckningar….

……. Att bläddra i boken har i varje fall ökat min längtan efter att resa runt i Provence och med boken som guide upptäcka nya vingårdar.“

Läs hela recensionen HÄR


I den andra recensionen hittar du även en intervju av mig, allt gjort av Carolyne Kauser-Abbott som ansvarar för hemsidan Perfectly Provence (perfectlyprovence.co):

Nödvändig läsning “The Wines of Provence – Tricolour”, förhöjd vinkunskap.

Göran Boman, författare till The Wines of Provence – Tricolour, är baserad i Sverige, långt från Provences vingårdar. Göran är dock en vinälskare och i den här boken täcker han in 58 vinproducenter och rekommenderar 338 viner, inte bara roséviner. Använd boken som en guide för att upptäcka dessa viner och producenterna. Hans mål är att fördjupa din kunskap om allt som är värt att veta om vinerna i Provence.

Boken är unik; det finns ingen liknande publikation på engelska eller ens på franska. The Wines of Provence – Tricolour fick ett Gourmand award-pris 2020 och är nu ”Bäst i världen” inom kategorin franska viner….

Om du planerar en vinfokuserad resa i Provence är den här boken en utmärkt resurs….

Jag skulle säga att boken är både för experter och nybörjare. Experterna hittar många fakta och intressanta detaljer samt rekommenderade producenter och viner. Trots alla fakta är det en lättläst, rikt illustrerad bok….

Läs hela recensionen och intervjun med mig HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *