JULKLAPPSTIPS

Dags att börja drömma om resor och vingårdsbesök i Provence! Men till resan behöver du, eller den lyckliga som får julklappen, någon av de unika böckerna om Provence vinområde.

Liknande böcker finns inte ens på franska! Den engelska versionen fick 2020 Gourmand Award utmärkelsen ”Best in the World” i kategorien ”French Wine” och i september i år blev den månadens bok i den franska vintidningen ”La Revue du Vin de France”! Första gången som en icke franskspråkig bok fått denna utmärkelse.

Du hittar allt om Provence alla vinområden, massor av vinproducenter och viner, hur man producerar vinerna inklusive det världsledande rosévinet samt tips inför vinturistandet.

Doft cirkel för rosévin

Läs mer på hemsidan www.winesofprovence.org/sv/bocker/ om böckernas innehåll, se en video som bläddrar igenom några sidor, recensioner, bokutmärkelserna mm.

Böckerna beställs enklast genom att kontakta mig på provencebok@gmboman.se. Men beställ senast 7 december för leverans i Sverige i god tid innan jul och till priset, inklusive porto, 310:- för den svenska versionen och 340:- för den engelska versionen.

OBS! Du tecknar dig väl för Nyhetsbrevet så att du får nyheter från Provence vinvärld samt även andra intressanta vinnyheter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *